Følg på epost

mandag 4. juli 2011

Forsøk på ferie

Vi har tilbragt helgen på hytta. Stedet Gud glemte ble i 2010 oppdaget av realityprogrammet Farmen, så det var med en viss spenning vi nærmet oss øya der det vanligvis er så stille, så stille. Og ganske riktig, festende ansatte fra Kjettingfabrikken i Kragerø hoiet og skrek, og var skuffet over at vi ikke var "kjendisær". Heldigvis forsvant de fort, men dessverre var også nøklene til både hytte og sovehus også blitt borte Farmen-rusen, så her må visst skiftes låser. Farmen-produsjonen har ført til at ganske mange trær har blitt borte, så øya er lysere og mer åpen. Det er fint. Men utedoen vår har de neppe brukt, for den var helt uforandret. Utedo og en ustabil mage er ingen god kombinasjon, så jeg dro tidligere hjem enn planlagt, men først etter at en god feriefølelse hadde satt seg i kroppen. Jeg kjenner at jeg bekymrer meg for at tarmproblemene skyldes sammenvoksninger etter strålingen, og at jeg er grinete over at ingen fortalte meg om risikoen for sammenvoksninger før strålingen gikk i gang. På den andre siden var jeg så plaget akkurat da at jeg hadde neppe hørt på eventuelle advarsler. Mage- og tarmfunsjoner er i alle fall langt fra normale, men vi får se hva som skjer og hva vi får vite på Radiumhospitalet i morgen.

1 kommentar:

  1. Å, jeg har tenkt på deg hele helgen oghar følt at dere møtte noen utfordringer/forandringer. Dere får sende regningen for nye låser til Farmen, de får da jaggu ordne opp etter seg. Det var vel ingen damer der da, som hadde overoppsynet???? Godt likevel at du fikk denne turen, over vannet, og spenningen i møte med hytta etter innspillingen. Ja, det er nok mange din som nå krangler, makrellen må nok fri finnes. Vi drar jo i kveld, men jeg vil veldig gjerne at du oppdaterer meg OM du selv har overskudd og ork til det. Det blir vel noen nye spørsmål å ta stilling til, igjen!!
    Traff forresten rektor på Solberg, han er en kulling av deg på VG, fortalte han. Skulle hilse masse. Vi var sammen nede hos Øivind Jorfald i forbindelse med et intervju. All lykke
    til i morgen, vennen, skal hilse fra Knut og pus.
    Vi er hjemme om en god uke. Klem Lise i Lia.

    SvarSlett