tirsdag 6. juli 2010

Helse i hvert fjell

Familien, eller i alle fall store deler av den, er på ferie hos gode venner i Lofoten. Jeg har det strålende bra, men yngstedatter har åpenbart blitt matforgiftet og har det ikke så gøy. Vi var hos legen på Leknes i går, som lurte på om hun hadde vært i tropene. Den gang ei. Jeg fikk gleden av å oppleve enda et legekontor fra innsiden. Heldigvis øsregnet det mens vi var der og klarnet opp da vi var ferdige. Ellen mente hun hadde det best i senga, så vi andre dro på utflukt for å se på dekorerte, gamle hus. Her trengs et bilde, men ettersom jeg har glemt ledningen hjemme kommer illustrasjonene ved en senere anledning. Det skulle spøke i huset, men vi så ingen. Derimot virket ikke bilen da vi skulle kjøre videre, så vi fikk et ufrivillig opphold på en times tid i sol og skjønn natur mens vi ventet på bruktbilutleierens folk.

5 kommentarer:

  1. Hei i nord.
    Så fint at dere har det så bra, leitt med EE., men det går vel over. Sjømat???
    Idag ble Dora, Bjørgs mor, begravet, jeg ber B. på en god middag jeg, istedet for blomster. vi har vært to dager borte, fordi vi har slikket sol med venner på Kråkerøy i går og idag, aller ytterst mot havet, og DET blir det fregner av. Vi snakkes, når er du hjemme? Klem Lise.

    SvarSlett
  2. Hei dere i nord.
    Takk for positiv sms, så fint at dere har det så flott der nord, nok Norges flotteste natur.
    Ikke spis blåskjell der oppe nå, de er ikke spiselige, leste jeg.
    Håper at E.E. er bedre nå, og at du iKKE skal få noe slikt!! Vi sanver deg her nede, men unner deg så veldig denne flotte turen. Klem Lise og Knut.

    SvarSlett
  3. Hei, synd med matgforgiftning på tur (egentlig alltid synd for den det rammer)Har akkurat kommet tilbake fra et fabelaktig bryllup i Tana (Polmakgården) Fly til Kirkenes, hurtigruta- Nordstjernen fa 1956, hvilket vi var svært glade for, en vakker båt med innredningen inntakt - tok oss til Berlevår. Overnattet på Kjølnes fyr før vi drog videre til Tana. Hvis ikke før ses vi den 15 (ikke Erik, dessverre, han er på Vestlandet på fisketur, gammel avtale)

    SvarSlett
  4. Hei til dere
    Vet ikke om dere fortsatt er der i nord. men kan anbefale Egge, om dere er i nærheten. Skulpturen av hodet - som dreier når en går rundt det,og havet bak er bare storslått!! satt der en natt med Karen Nilsen for mange år siden.
    Elles ser vi fram til 15. aug - husker ikke om jeg har sagt ja takk. håper EE er bra igjen!
    klem Solveig

    SvarSlett
  5. I like puma shoes on sale puma shoes on sale,It's very cheap.It can help you play more happily.And the puma future cat, puma future catthe new style.I like it best.

    SvarSlett