tirsdag 15. februar 2011

Vi skrider framover

Siden sist har jeg tatt noen flere blodprøver til min kostholdsrådgiver i USA og en CA 125 til meg selv. Den siste har jeg ikke resultatet av og de andre resultatene forstår jeg ikke betydningen av før de er blitt fortolket av ernæringsfysiologen. Så da er det jo ikke så mye å fortelle. Dessuten har jeg fått vite at vaksinen er ferdig 25. februar, så nå venter jeg  på en innkalling til vaksinasjon. CT er forskjøvet fram i tid, slik at vi har en "før"-situasjon for å kunne vurdere effekten av vaksinen.

Ellers har jeg brukt mye tid på å kommentere Høyres kreftplan. Min kumpan og jeg har vært i Stortinget og snakket med Sonja Sjøli. Hun virket som om hun satte pris på våre innspill. Jeg er i ferd med å redigere en versjon til bloggen, så den som følger med kan få se. Det blir ikke referanser til kreftplanen i bloggdokumentet, det vil gjøre det for vanskelig å lese. Hvorfor Høyre, tenker du kanskje? I første omgang var det fordi anledningen bød seg, men dernest virket det fornuftig å komme med innspill til noen som ikke har så mye å forsvare mht dagens system, og som kanskje kommer i en posisjon til å gjennomføre endringer etterhvert.

Det var en betydelig jobb å sette seg inn i lover og forskrifter osv for en som ikke jobber med helsevesenet til daglig. Jeg skal ikke påstå at vi kom til bunns, men vi lærte i alle fall en masse. Nå bør jeg bruke litt mer tid på min egen sykdom, har jeg følelsen av, men der er motstanden større. Jeg synes det er tungt å lete etter informasjon om egen sykdom.

Moren min er hjemme fra Bråset, ikke Brådet, som jeg skrev i siste blogginnlegg. Det går opp og ned, men er generelt tyngre for henne enn før hun brakk armen. Hun beveger seg veldig dårlig etterhvert. Vi har søkt om en langtidsplass til henne, men damen som skulle komme på besøk i går, meldte avbud fordi bilen hennes var gått i stykker. Er det vanlig i offentlig forvaltning at arbeidet ikke kan gjøres om bilen din går i stykker? Får du ikke leiebil hvis utøvelsen av arbeidet er avhengig av bilbruk? Underlig opplegg. Nåja, hun kommer torsdag, så det ble ikke så lenge å vente.

2 kommentarer:

  1. En liten kommentar til det siste du skrev....bilen min ville ikke starte for en uke siden,-jeg bestilte taxi!Selvfølgelig måtte jeg dra på jobb!Ikke vanskelig å forestille seg hva MIN sjef ville ha sagt hvis unnskyldningen var så mager....

    Tove, Trondheim

    SvarSlett
  2. Ja, vi ventet jo på denne hjemkomsten, jeg er redd for at den ikke blir varig. Du vet, at når de først faller en gang, og en gang til, så blir det vanskeligere for hver gang. Hun kan jo ikke holdes oppe rent fysisk av en av dere hele tiden, så dere må jo bare ta dette slik det kommer. At de offentlige jobber mye med "r---" foran, er dessverre ikke noe nytt. Sikkert ikke så morsomme jobber, men de har jo tatt dem, så da burde de gjennomføre med stil. Minste motstands vei, eller?

    SvarSlett