lørdag 5. mars 2011

Kiel igjen

Det er rart å komme til en by som jeg egentlig ikke kjenner særlig godt og samtidig ha så mange minner derfra. Denne gangen reiste jeg sammen med en god venninne som ble sluppet løs på byen mens jeg dro på hyperthermi og deretter til professor Fändrich. Legen som sørger for hyperthermi i Kiel, det er han som har det klingende navnet Kloss, mente at jeg bør ha hyperthermi, altså varmebehandling, før og etter hver vaksine. Ikke så lett å få til når en bor i et land som ikke har tilbud om hyperthermi. Professor Fändrich sa at jeg burde prøve å ta hyperthermi rett før hver vaksine, om det var mulig. Kloss har sendt meg noen adresser i Danmark som skal tilby hyperthermi. Jeg skal sjekke ut det.

Det er alltid hyggelig å se Fändrich. Denne gangen ble jeg invitert til å bo i leiligheten hans når han er i Kina! Ellers var han fornøyd med at jeg hadde fått min første norske vaksine samme dag jeg reiste til Kiel. Vi diskuterte oss fram til et opplegg som kanskje kan holde situasjonen stabil. Det forutsetter at kreften ikke har vokst. Jeg tror jo at det er vekst igjen, men er i tvil om det bare er meg som er paranoid. Fändrich skal i alle fall ringe når han får sett på CT-resultatene og blodprøveresultatene.

Selve reisen var en hyggetur med den gode venninnen. Vi gjorde ikke stort, det må sies. Omgitt av tåke på både ned- og opptur, var utsynet fra båten ikke noe å skryte av. Det er ellers det beste ved fergereisen, at det er så vakkert å se ut.

1 kommentar:

  1. Endelig overstått denne HT også. Flott gjennomført.
    Veldig dumt at de ikke kan få igang HT på Haukeland, der de vel har utstyret??? Kan stiendiaten din på RH gjøre noe her?
    Litt enklere med DK enn Kiel??, men igjen, det som må til, MÅ til for deg. Du er jo en "dreven reisende".
    Veldig spennende med CT'n nå da, når får du svaret?? Vi bruker alle positive krefter på at den ikke har vokst!! STÅ PÅ, flinke jente og fighter! Du tar gull hver gang, du!

    SvarSlett